Tuesday, June 24, 2014

The Finnish Blogger Collection by Dollish Polish (CesarsShop Exclusive)


***This post is only in Finnish. This collection is a collaboration with Finnish webstore CesarsShop, Dollish Polish and Finnish nail/beauty bloggers. I got to design my own polish which I'm extremely happy with! Thank you Dolly ♥ Unfortunately any of the polishes in this collection can not be shipped outside of Finland due to our post office/customs laws***Tänään 24.6.2014 kello 18 CerarsShop nettikaupassa tulee myyntiin ihan ensimmäinen suomalaisten kynsi- ja kauneusbloggaajien suunnittelema kynsilakkakokoelma joka on tehty yhteistyössä CesarsShopin ja amerikkalaisen indiemerkki Dollish Polishin kanssa. The Finnish Blogger Collection sisältää kuusi uniikkia ja upeaa lakkaa jotka ovat kaikki ihastuttavan erilaisia.

Sain kunnian olla mukana tässä bloggaajajoukossa suunnittelemassa oman lakkani. Muut ihanat naiset ovat:Aika upeita luomuksia, eikö vaan?

Minun suunnittelemani lakka on hempeän vaaleansininen Sweet Dreams Are Made Of Glitter, läpikuultava shimmerlakka kultaisella glitterillä ja kimaltelevilla holohippusilla. Tämä on kuin unihiekkaa ;)

Lakka levittyy ohuesti ja sen kerrostaminen on helppoa. Täyden peittävyyden saavuttamiseksi tämän lakan voi kerrostaa myös sopivan värisen cremelakan päälle. Vaaleansinisestä pohjasta huolimatta tämä näyttää upealta myös mustan lakan päällä.
Kuvassa otettu suorassa auringonvalossa.
Näissä swatchkuvissa kynsillä on kolme kerrosta lakkaa yksinään ja HK Girl top coat. Valkoisen lakan päällä lopputuloksesta tulee luonnollisesti peittävämpi, mutta myös hitusen hempeämmän vaaleansininen. Koristeluajatuksiakin on jo mielessä ja niistä sitten lisää muissa postauksissa. (Edelleen pahoittelen rumasti näkyvää geelauksen rajaa jota olen kasvattelemassa pois).

Macrokuva otettu swatchtikusta. Kuvassa kolme kerrosta lakkaa kirkkaalla tikulla.


Tämä kokoelma on myynnissa siis vain ja ainoastaan CesarsShopissa tänään klo 18 alkaen. Nopeat syövät hitaat jne :D

Mitäs pidätte kokoelmasta ja vilahtiko kuvissa kenties joku must have lakka? 

Itse tekisi mieli ostaa kaikkien muidenkin lakat :P Nehän ovat kaikki todella kauniita ja uniikkeja, mutta tämä on myös historiallinen ensimmäinen suomalaisten bloggaajien luoma kokoelma joten pitäisihän se saada säilöttyä talteen omaan lakkalipastoon.Itselleni oli suuri kunnia saada olla mukana luomassa tätä kokoelmaa muiden upeiden bloggaajien kanssa. Kiitos CesarsShop ja Dollish Polish ♥***Lakka saatu ilmaiseksi. En hyödy mitenkään linkkien klikkauksista tai lakkojen ostoista. Tästä yhteistyöstä sain itselleni kauniin nimikkolakan ja hyvän mielen :)
* * * * *

FOLLOW ME12 comments:

 1. Sun lakka on tosi nätti ja uniikki <3

  ReplyDelete
 2. Jos menisin naimisiin, laittaisin tuota sun lakkaa kynsiin... Jotain sinistä... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siihenhän tuo lakka sopisikin myös hienosti :D

   Delete
 3. Mää haluan nuo kaikki, ihania ja erilaisia... Tykkään ja paljon tästä kokoelmasta!

  Eläpä pahoittele geelien rajoja. En ois huomannu koko asiaa, jos et ois sanonu... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tästä tuli mun mielestä kyllä tosi onnistunut ja ihana kokoelma :) Kaikki lakat ovat ihan erilaisia ja uniikkeja.

   Omaan silmään nuo rajat varmasti pistävät eniten ja häiritsevät. Kyllä mä odotan, että geeli on kokonaan kasvanut pois. Sitten mulla on taas ohuet ja liuskottuvat kynnet jotka geelaan uudelleen, kun en jaksa niiden kanssa taistelua :D :D :D

   Delete
 4. Eilen oli selkeästi Polishaholic-päivä!
  Pink Stilettos saapui (kynsillä - nam) ja nyt tilasin neljä lakkaa tästä kokoelmasta, joista yksi sinun. =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee! Ihana että tykkäsit Pink Stilettos lakasta :) Toivottavasti tämä sininenkin on mieleinen :)

   Delete
 5. Hyvältä näyttää toi sun lakka. :)

  ReplyDelete
 6. Tosi kaunis tuo suunnittelema lakkasi ja ihan mahtava yhteistyö :) Ja nimi <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Tykkään itsekin nimestä tosi paljon, ihan täysin tälle lakalle sopiva :)

   Delete