Friday, November 30, 2012

Blog under construction

Uudistan blogin ulkoasua ja työ on vielä kesken, mutta avaan blogin nyt kuitenkin tässä vaiheessa taas luettavaksi. Toivottavasti tykkäätte uudistuksista kunhan saan ne joskus valmiiksi :) Parannusehdotuksia saa jättää kommentteihin jo tässä vaiheessa jos joku juttu käy heti ärsyttämään tai on jotain muuta mitä haluaisit blogiin lisättävän! Banneri on vielä työn alla.

**EDIT** banneri edelleen työn alla ;)

* * * * *

I'm renewing the blog design and layout. I'm not nearly done yet but I'm allowing people to see the blog again at this point. Hope you'll like it when I'm all done someday :) I welcome comments and suggestions already at this point if there's something you don't like or would like to see! Still working on the banner too.

**EDIT** still working on the banner ;)

Wednesday, November 28, 2012

Testing the DIY lightbox

Väkersin itsellenin kenkälaatikosta pienen kuvausboxin käyttämällä näitä ohjeita: Wasting Lifestyle. Tänään postin setä toi myös sopivasti kaksi uutta lakkaa ja pakkohan ne oli heti tunkea tuonne laatikkoon ja testailla miten kuvaus sen avulla sujuu. Vähän on hakemista kamera-asetuksissa, valon suunnassa jne. mutta eiköhän se kaikki tässä harjoitellessa saada kohdalleen. Valitettavasti kamerani alkaa vaan olemaan sen verran vanha, että uuden hankkiminen alkaa olla ajankohtaista. Budjetti ei vaan tällä hetkellä anna periksi. Toivottavasti joulun jälkeen tulee oikein hyviä alennusmyyntejä kameroihinkin.

Alan varmaan lähiaikoina hakemaan uutta lookia tälle blogille. Ulkoasu on ollut samanlainen todella pitkään ja nyt kaipaan lähes täyttä uudistusta. Eli jos jossain vaiheessa kaikki on sekaisin ja puolet jutuista kadonnut, niin ei hätää, minä se täällä vaan sählään. Lupaan saada kaiken kohdalleen ennemmin tai myöhemmin ;)Color Club Sultry Diva and Editorial

I built myself a DIY lightbox for photographing. Today the mailman was also kind enough to deliver two new polishes so I just had to shove them into the box immediately to test it out. I'm gonna need to figure out the camera settings and lighting etc. to take better pics. I guess I'll figure it out after practicing and taking some more test pics. Unfortunately my camera isn't good enough anymore and I could really use a new one. I just can't afford one right now. I hope there will be some really good sales on cameras too after Christmas.

In the near future I'll also be designing a new look for my blog. I've had this layout for such a long time and I feel like I could really go with something new and totally different from this. So if at some point everything looks like a big mess and half the stuff is missing, don't worry, it's just me and I promise to get everything fixed sooner or later ;)

Tuesday, November 27, 2012

Päivänvalolamppu - Daylight lamp

Käväisin tänään Prismassa ostamassa muillakin bloggaajilla jo nähdyn päivänvalolampun. Lamppu on Pleomax 6400K Day Light E27 kannalla ja hinta oli 6,95 euroa. Koska minulla ei ollut sopivaa pöytälamppua piti sellainenkin ostaa samalla reissulla. Päädyin samaan valintaan kuin Wasting Lifestyle -bloggaaja eli Airam Venla lamppuun hopean värisenä. Tykkään tuosta nivelletystä varresta koska se antaa enemmän vaihtoehtoja lampun käyttöön. Samaisen blogin ohjeilla olen juuri väsäämässä itselleni myös kuvauslaatikkoa.

Kiinnitin tuon lampun meikkipöytääni ja totesin sen olevan erittäin loistava valo myös meikkaukseen. Nyt vaan ongelmana on se, että toinen puoli kasvoista jää varjoon. Taidan siis käydä ostamassa toisen samanlaisen lampun ja kiinnittää sen pöydän toiseen reunaan ja keskelle laitan peilin. Ei kauniin näköinen yhdistelmä, mutta ajaa asiansa varmasti paremmin kuin hyvin. Otan vaikka kuvia meikkinurkastani kunhan saan sen toisen lampun hankittua.

Tässä vielä esimerkkikuva iPhone 4S:llä pikaisesti napattuna. Ainakin oman kannettavani näyttö näyttää eron noiden kahden kuvan välillä.

Lakka on Color Club Alter Ego. Vasemmanpuolinen kuva on otettu sen halogeenilampun alla jonka valossa tähän asti olen kynsikuvani ottanut. Oikeanpuoleinen taas tuon uuden päivänvalolampun alla. Kuvia ei ole käsitelty mitenkään rajaamista lukuunottamatta. Day light lampun kuvassa ihoni sävy on täysin oikea ja kynsilakkakin hyvin lähellä todellisuutta. Nyt tarvitsee vaan tehdä se light box, jotta pääsen vielä eroon noista ikävistä heijastuksista kynnen pinnalla.


Klikkaa suuremmaksi / Click for larger image

Today I bought a day light lamp for myself so I can take better nail and makeup photos. I still need to build a DIY light box to get rid of those nasty reflections on the nails. On the right image my skintone is exactly what it really is and the polish shade is closer to reality. The polish is Color Club Alter Ego and photos are quick test photos taken with iPhone 4S.

I attached the lamp on my makeup table and noticed that it made an excellent light source for putting on makeup too. Now the problem is that the other side of my face is in shade so I have to go buy another lamp and put a mirror in the middle. Photos will follow when I get that done.

Friday, November 23, 2012

Aleshoppailua!

Tänään kannattaa käydä tutkimassa amerikkalaisia nettikauppoja hyvien alennusten varalta. Amerikassa on tänään kiitospäivän jälkeinen Black Friday ja lähes joka paikassa on alennusmyynnit. Itse ostin mm. Urban Decay Primer Potion luomivärin pohjustajan hintaan 14,50 euroa + ilmaiset postikulut BeautyBay nettikaupasta.


* * * * *

Just reminding my Finnish readers about the Black Friday sales that are going on in web stores also :)

Tuesday, November 20, 2012

Color Club Oooooo La La with Snow-Flakes

Tällä kertaa halusin kynsilleni jotain vaaleaa ja raikkaampaa lookia. Päätin siis yhdistää Color Club Oooooo La La (Spring 2009 Femme Fatale kokoelma) ja Color Club Snow-Flakes (Holiday 2012 Winter Affair kokoelma) lakat.

Lakkasin ensin kaksi kerrosta helmiäisvalkoista Oooooo La La lakkaa ja sen päälle kerros Snow-Flakes lastulakkaa. Snow-Flakesia olisi voinut laittaa vielä toisenkin kerroksen, mutta pelkäsin kuivumisajan olevan pitkä. Lastulakka tuo valkoisen päälle ihanan hohdon ja Snow-Flakes ei näytä ollenkaan niin lämpimältä kuin pullossa.

Valitettavasti kamera onnistuu toistamaan vain murto-osan siitä miten monivivahteinen tuo yhdistelmä oikeasti on ja pinnan hieno vaaleanpunainen hohde jää kokonaan näkymättä.

This time I wanted a lighter, fresh looking manicure. I decided to use Color Club's Oooooo La La (Spring 2009 Femme Fatale) and Snow-Flakes (Holiday 2012 Winter Affair) polishes together.

I applied two coats of pearly white Oooooo La La and one coat of Snow-Flakes. I think it would've been better with two coats of each polish but I was afraid of a long dry time. Snow-Flakes brings depth and beautiful shine to the white polish and it looks a lot colder shade layered with white than it does in the bottle.

Unfortunately my camera couldn't capture what the mani really looked like and all of it's little color changes. Peachy-pink shimmer on the nail doesn't show up on these photos at all.


Sunday, November 18, 2012

INM Out The Door Super Fast Drying Top Coat

Ostin jokin aikaa sitten INM Out The Door pikakuivattajan ihanaisen Charming Nailsin kehujen perusteella. Eikä hän turhaan tätä pikakuivattajaa kehunut. Olen itsekin ollut Out The Door top coatiin todella tyytyväinen. Kuivaa nopeasti ja ei kutista lakkausta, kuten aiemmat suosikkini Poshe ja Seche Vite saattavat tehdä. Lisäksi tätä saa helposti ja nopeasti tilattua ihan kotimaisesta nettikaupasta Cesarsshopista.

Ainakaan vielä tämä ei myöskään ole vetänyt pullossa ihan liisteriksi vaan on pysynyt ihanan ohuena ja helppona levittää. Huonoja puolia en ole toistaseksi tästä löytänyt ja tilaan varmasti uuden pullon, kun tämä alkaa loppumaan :)A while ago I bought a bottle of INM Out The Door Super Fast Drying Top Coat after lovely Charming Nails recommended it. I've been more than happy with this top coat. It dries fast and doesn't seem to shrink the layer of polish underneath it exposing the nail tips. 

It has also stayed thin and easy to apply instead of getting thick, gooey and impossible to work with. I'll definitely buy another bottle after this one runs out :)

Wednesday, November 14, 2012

Hiusten oma väri - My own hair color

Lupasin aiemmin ottaa kuvaa hiusten oman värin kasvatusprojektista ja tässä se on. Koska auringonpaisteella ei meitä ole pahemmin täällä viime aikoina siunattu, niin kuva on otettu ihan sisällä. Aika todenmukainen sävy silti on. Tyvessä noin 10 cm omaa väriä ja se liukuu ihan kivasti tuohon vaalennettuun/värjättyyn latvaan ilman selkeää rajaa. Raidat päälliosassa ovat auringon kesän aikana haalistamia, ei vaalennuksen tulosta.

Nyt vaan olisi tarkoitus kasvatella sellaista A-linjaista polkkaa :)
This is about 10 cm (4 inches) of my own hair color and the rest is bleached and then later dyed near my own natural color.

Monday, November 12, 2012

Color Club - Berry and Bright

Color Clubin uuden Winter Affair kokoelman Berry and Bright on upea shimmer-microglitter punainen lakka. Kylmän, marjaisan punainen ja hehkuva väri. Peitti hyvin jo yhdellä kerroksella. Poistaminen oli hiukan normaalia tahmeampaa runsaan shimmerin ja micro-glitterin vuoksi, mutta ihan hyvin Maybellinen vihreällä kynsilakanpoistoaineella homman sai hoidettua kuitenkin.

Todella kaunis ja näyttävä sävy vaikka pikkujoulujuhliin tähän aikaan vuodesta :) Minua vaan niin ärsyttävät nuo lyhyet kynnet ja jossain vaiheessa varmaan kuvaan nämä rumilla kynsillä kuvatut lakat vielä uudelleen.

Kuvassa OPI Natural Nail Strengthener x2, Berry and Bright x2 ja INM Out The Door pikakuivattaja.

Inside / Sisällä


Sunlight / Auringon valossa
Here's Color Club Berry and Bright from their new Winter Affair collection. Bright shimmer-microglitter red polish. This was opaque with just one coat. Removing was a bit slower than usual cos of all the shimmer and microglitter in it, but not too annoying. 

This is a beautiful and glowing shade, perfect for the upcoming Holiday season :)

I'm just so annoyed by these short nail photos that I'll most likely photograph these ugly nail pic polishes again someday.

In this mani I used: OPI Natural Nail Strengthener x2, Berry and Bright x2 and INM Out The Door Super fast drying top coat.

Friday, November 9, 2012

"Spin-off" -blogi

Uusi edellisessä postauksessa pohtimani blogi löytyy nyt osoitteesta:

http://lifeoutsidethepolishbottle.blogspot.fi/

Tervetuloa lukemaan!

Pohdintaa...

***THIS POST IS ONLY IN FINNISH***


Olen jo hetken ajatellut aloittaa toisen päiväkirja-tyylisen blogin tämän kosmetiikkablogin rinnalle. Toistaiseksi ajanpuute on pistänyt aloittamisen jäihin vaikka varsinainen blogi onkin jo tuonne taustalle luotu.

Tarkoituksena on aloittaa laihdutusprojekti ts. elämäntaparemontti. Minulla on maailman huonoin itsekuri ja olen tyypillinen jojo-laihduttaja. Motivaationi myös hiipuu nopeasti ja alan helposti lipsumaan tavoitteistani. Ajattelinkin, että projektin julkituominen näin blogimaailmassa saattaisi antaa yritykselleni uutta potkua. Olen luvannut itselleni, että tulen olemaan täysin rehellinen myös repsahdusten ja heikkojen hetkien suhteen.

Painonpudotuksen lisäksi toinen ja vielä tärkeämpi syy elämäntaparemonttiini on huono olo ja allergiat. Tällä hetkellä mm. kasvojeni iho on punainen, täynnä pientä nyppyä ja kutisee todella pahasti. Tämä johtuu mitä suurimmalla todennäköisyydellä kaikesta syömästäni "moskasta". Viime aikoina olen mussuttanut suklaata ja joulukarkkeja sun muita aikamoiseen tahtiin. Reagoin helposti lisäaineisiin ja mitä enemmän e-koodeja syömiseni sisältävät sitä enemmän kasvot punoittavat ja kutiavat. Tarkoituksena on siis tarkkailla syömisiäni myös tältä kantilta eikä vaan ainoastaan laskea kaloreita. Pyrin ostamaan luomuna sen mitä saatavilla on ja muutenkin keskittyä ruoan puhtauteen.

Ihoni kunnon parantamiseen liittyvät jutut tulevat suurilta osin olemaan uuden blogin puolella. Toki uudet kasvovoiteet ja muut ihonhoitoon ulkoisesti liittyvät jutut ovat sitten taas tässä blogissa. Toivottavasti asian jakaantuminen ei tuota suurta sekaannusta ja haittaa lukijoita. Kommentteja ja kehitysehdotuksia otetaan toki ilolla vastaan :)

Blogiin saattaisin kuvailla myös satunnaisia päivän asuja, koska tunnetusti painon pudotessa innostun shoppailemaan uusia vaatteita. Olen myös toivoton kenkäfriikki...

En siis halua asettaa blogille mitään tiukkaa kategoriaa vaan kaikki aiheet käyvät, paitsi kosmetiikka tulee pysymään tällä puolella. Luvassa voipi myös olla tallijuttuja ja hevosten sekä koirieni kuvia. En aio sekoittaa tätä blogiani muilla jutuilla koska täällä käyvät lukijat luultavasti haluavat nähdä kynsiin ja kosmetiikkaan liittyviä postauksia, eivätkä päivän asua tai mitä salaattia söin lounaaksi ;)

Tarkoitus on julkaista uusi blogini pikapuoliin. Ensin ihan valmiilla bloggerin ulkoasulla ja jos homma toimii, niin sitten alan panostamaan myös blogin ulkonäköön hitusen enemmän. Tuota blogia tulen kirjoittamaan ainoastaan suomeksi.

Toivottavasti tuon tyylisellekin blogille riittäisi lukijoita ja löytyisi vaikka vertaistukeakin projektilleni :)

Thursday, November 8, 2012

Geeli ranskikset - French nails using uv-gel

Tässä omat geelikynteni elokuulta. Ihan vaan pelkät ranskikset ilman sen kummempia koristeluja. Koska en luota vasemman käteni vakauteen oikeaa tehdessä en edes lähtenyt yrittämään ranskalaista valkoisella geelillä vaan käytin suosiolla valmiita tippejä. Näissä kynsissä käytin Cesars Secrets Dramatic ranskistippejä. Nuo ovat todella kauniin mallisia tippejä sopivan kaarevalla smile linella. Geeleinä olivat Cesarin Builder ja Sealing.
These are the gel nails I made for myself in August. I used french tips instead of white gel since I don't trust my left hand being steady enough to work on my right hand. Gel products and tips are from Cesars Secrets.

Wednesday, November 7, 2012

OPI - Vampsterdam

Tämän lakan tilasin eBaysta jo keväällä, mutta tumma väri vaikutti jotenkin enemmän syksyn kuin kevään/kesän sävyltä ja sen vuoksi pääsikin kynsille asti vasta nyt.

Vampsterdam on syvän viininpunainen, luumuinen sävy jossa on hienoa shimmeriä ja myös "frostia" hieman havaittavissa.  Kuten muutkin kokeilemani Holland kokoelman lakat, tämä levittyy kuin unelma. Jo ensimmäinen kerros peittää tasaisesti ja toinen tuo esille lakan upean, syvän sävyn. Lakka on nopea kuivumaan pikakuivattajan kanssa ja pysyvyys on erinomainen. Laadukas ostos :)

Kuvassa oikeat nysäkynnet koska kasvattelen geelien vaurioittamaa osuutta vielä pois. Nimetön on jälleen pidempi kuin muut ja tuo joskus pienenä lähes kokonaan irronnut ja takaisin tikattu sormenpää pullottaa ikävästi  :/ Toivottavasti kynnet kasvavat pian ja saatte taas nähdä vähän katsojaystävällisempiä kynsikuvia :P

Kuvassa OPI Natural Nail Strengthener x2, Vampsterdam x2 ja INM Out The Door pikakuivattaja.


I got this one from eBay months ago but since the color seemed more appropriate for fall I have waited until now to try it out.

Vampsterdam is deep burgundy plum-y shade with fine shimmer and a hint of frost in it. Application is flawless like with all the other Holland collection polishes I have tried. First coat is almost opaque but the second one really brings out the deep shade. Drying time was quick with a fast drying top coat and it stayed on well without chipping. Excellent polish!

My nails are really short right now cos I'm growing out the part that got damaged by the gel nails. Also my ring finger nail is again longer than the other nails and tip of the finger sticks out not looking too pretty. I hurt it when I was a kid and the tip of the finger had to be stitched back on. Hopefully my nails grow fast and soon I'll have some prettier pics to show you.

In this mani I used: OPI Natural Nail Strengthener x2, Vampsterdam x2 and INM Out The Door fast drying top coat.

Tuesday, November 6, 2012

My new blogging partner

No nyt on minullakin uusi kannettava, pinkki/fuksia tietysti vaikka kuva vääristääkin värin punaisemmaksi. Tällä luulisi bloginkin kirjoittamisen sujuvan iloisemmin. Kuvassa myöskin oma pieni datausnurkkaukseni ts. ruokapöytä ;)I got my new laptop, pink/fuchsia one of course although the photo makes it look more like red. This should make writing my blog posts a joy :D Here you can also see my little computer corner aka dining room table ;)

Sunday, November 4, 2012

Maybelline New York Colorama kynsilakat uudistuivat
Nyt marraskuussa pitäisi kauppoihin ilmestyä uusiutuneet Maybelline Colorama kynsilakat. Myyntiin tulee 14 sävyä ja pulloissa on uusi muotoilu sekä uudistettu paksumpi harja. Pullot ovat kooltaan 7 ml ja suositushinta on 4,90 euroa. Nuo pienemmät koot ovat mukavia, kun niissä on edes teoriassa sellainen mahdollisuus, että sen pullon saa joskus käytettyä loppuun ;)

Ainakin minun mielestäni on kiva, että myös markettilakat uusiutuvat säännöllisesti koska kaikilla ei ole mahdollisuutta tai edes halua tilata lakkoja ulkomailta. Sävytkin näyttävät kuvissa kivan pirteiltä ja taidankin käydä nämä katsastamassa seuraavalla kauppareissulla jos olisivat jo tännekin saapuneet myyntiin. Ainakin vihreä Green Pow näyttää kuvien perusteella herkulliselta :)Saturday, November 3, 2012

Hair stuff - Oman värin kasvatusta

Nyt tuntuu, että lähes kaikki hiusvärifirmat tuovat markkinoille enenevissä määrin luonnollisia sävyjä. Toki sieltä valikoimista edelleen löytyvät ne punasävyt ja kumppanit, mutta jotenkin tuntuu, että nyt eletään enemmän sellaista "luonnollisuus kunniaan" -kautta.

Myös sävykuvaukset kuten maantienvärinen, hiirenvärinen, ei minkään värinen jne. alkavat muuttua varsinaisen sävyn kuvaukseksi ja yhtäkkiä se maantienvärinen on vaikkapa vivahteikas kultatuhka. Naiset alkavatkin tavoittelemaan sitä aiemmin kirottua omaa väriä, jota on vuosikaudet niin ahkerasti värjätty piiloon kuukausittain. Harmi vaan, että juuri se oma sävy on todella vaikea sieltä väripurkista löytää ja pitkäjänteinen hiustenkasvatus on lähes ainoa ratkaisu.

Vuosien värjäys/vaalennuskierteen jälkeen olen minäkin hypännyt mukaan tähän oman hiusvärin takaisinkasvatus trendiin jos sitä voi sellaiseksi kutsua. Olen värjäyshistoriani aikana läpikäynyt vaikka mitä kokeiluja platinanvaaleasta, kirkuvanpunaiseen ja pikimustaan. Vaalea väri sopii minulle hyvin ja näyttää luonnolliseltakin, mutta sen ylläpito on työlästä ja jos jotain vihaan, niin keltaista tukkaa. Tumma väri sopii myös sekin, mutta ohuissa hiuksissani jo sentin juurikasvu saa pääni näyttämään kaljuuntuvalta ja siksi tyveä pitäisikin värjätä jopa kolmen viikon välein. Siitähän se päänahka tykkää ;)

Ainaiseen hiusvärien ja vaalennusaineiden kanssa lutraamiseen kyllästyneenä päätinkin värjätä vaaleat hiukseni mahdollisimman lähelle omaa, luonnollista väriäni ja antaa hiusteni olla aivan rauhassa. Tämän operaation tein maaliskuussa ja siitä asti olen sitkeästi ollut tarttumatta väripurkkiin. Hiukseni ovat aika lyhyet ja nyt ollaan jo siinä pisteessä, että noin 70% on täysin oman väristä, käsittelemätöntä hiusta. Nyt onkin harkinnan alla annanko hiusten vain kasvaa vai leikkaanko lyhyemmiksi niin, että saan kaiken värjätyn osuuden pois. Lyhyt tukka on ihanan raikas ja helppo. Toisaalta taas tässä hitusen pidemmässä on vähän enemmän muotoilumahdollisuuksia vaikka se ei kiinni asti yletykkään. Pelkään myös sitä, että käsittelemätön hius on liian liukas ja päätä pitkin menevä aivan lyhyelle leikkaukselle.

Nyt olen kuitenkin jo päässyt niin pitkälle tässä projektissani, että en luovuta ennen kuin hiukseni ovat kokonaan oman väriset ja näen miltä se kauan kadoksissa ollut oma väri todella näyttää. Ensi viikolla voin laittaa kuvaa hiusten nykytilanteesta kunhan saan sen uuden kannettavani ensin kotiutettua. Siihen asti toljotan tätä vanhaa kuvaa jossa minulla on omasta mielestäni tosi ihana lyhyt tukka (vaikka väri onkin jonkin verran luonnollista väriäni tummempi) ja pohdin maltanko leikata hiukseni taas noin lyhyiksi.

 Löytyykös teistä lukijoista oman värin kasvattelijoita?I have started a hair growing project and I'm growing my own natural hair color back after years and years of dying and bleaching. I haven't dyed my hair since March and now about 70% is my own natural color. I'll put a photo up next week after I get my new laptop. Right now I'm trying to decide if I should just cut my hair short like on that old photo above or if I should just let it grow longer. My own hair color is somewhat lighter than what I had when the photo was taken.


Friday, November 2, 2012

Taas on aikaa vierähtänyt... Been a long while once again...

Tämä vuosi ei ole ollut siitä helpoimmasta päästä ja blogille ei ole jäänyt ollenkaan aikaa tai energiaa :( Kirjoittaminen on ollut usein mielessä, mutta jäänyt sittenkin  vain ajatuksen tasolle. Elämä alkaa kuitenkin ajautumaan takaisin vanhoihin, tuttuihin uomiinsa ja ehkä saan vielä uutta potkua blogin pitoonkin. Kynsilakkoja olisi teille esiteltävinä vaikka kuinka paljon ja juttuideoitakin pää pullollaan. Ehkäpä tämä taas tästä lähtee :)

Myöskin vanha kannettavani on vedellyt viimeisiään jo hetken aikaa. Nyt siihenkin on tulossa muutos, kun ensi viikolla kotiutuu uusi masiina ja sitten pitäisi taas ohjelmat pyöriä vanhaan malliin. Eli pääsen pitkästä aikaa ihan kunnon ohjelmalla valitsemaan ja croppaamaan kuvat sekä lisäämään vesileimat.

Halusin siis vaan kertoa, että hengissä ollaan ja en ole blogia enkä lukijoitani unohtanut :) Kiitoksia kaikille tauon aikana saapuneille uusille lukijoille, FB-tykkääjille ja tietysti teille vanhoille, uskollisille lukijoille, jotka ette ole blogini suhteen luovuttaneet!

Kynteni sen sijaan ovat taas geelien jäljiltä aika heikossa hapessa ja ehkäpä saan kuvattua teille uutta kasvatus- ja hoitoprojektiakin.

Tässä kuvaa jo kuukausia sitten kuvatusta Color Club Hot Like Lava lakasta.This year hasn't been one of the easiest ones for me and I've had no time or energy for my blog. I've often been thinking about writing a post but never got around to actually doing it. Things are looking much better now and maybe I'll have time to hang around here too a little more often ;)

Also my old laptop has been dying for months now and trying to use it for anything else than reading news, forums and wasting time on Facebook has been pain in the butt. That's about to change too as I'm getting a new one next week.

I just wanted to let you guys know that I'm alive and haven't forgotten about my blog or my readers. Thanks to all new FB likes, new readers and of course old loyal readers who haven't given up on me while I've been gone for such a long time!

What comes to my nails, they are pretty much dead. Had gel nails on again and now my own, natural nails are short, breaking and peeling pretty badly. I'll try and photograph the growing project for the blog again.

I'll leave you with some photos of Color Club Hot Like Lava polish that I took months ago :) Such an awesome color!