Friday, December 7, 2012

Holiday theme month: XL Christmas stamping plate


Tilasin CesarsShopista itselleni uuden XL Christmas kuvalaatan, XL stamperin ja pari Konad lakkaa siinä toivossa, että joskus vielä innostuisin leimailemaankin. Saapi nähdä kuinka käy...

XL joululaatassa on kivoja jouluisia kuvia, mutta myös kauniita tähtikuvioita ja lumihiutaleita jotka sopivat hyvin talvisiin kynsikoristeluihin. Kuvat ovat suurempia kuin Konad laatoissa ja saattaa olla, että omat kynteni ovat tällä hetkellä hitusen liian lyhyet osaan kuvia.

Tilasin myös XL leimasimen valkoisena, koska Konadin leimasin, joka minulta jo löytyy on noita kuvia varten liian pieni.

Lupaan ainakin kerran yrittää leimata tällä laatalla ennen joulua :)

XL joululaatassa on myös kauniita tähtikuvioita.
XL Christmas plate has lovely star patterns too.

XL Stamper White/Red
I ordered myself an XL Christmas stamping plate, XL stamper and some special Konad polishes from a Finnish webstore incase I'd get more into stamping, Konad etc. in the future.

The XL Christmas plate also has some pretty star patterns and snow flakes so it's perfect for some winter-y manicures. You can see the whole plate here. I also got an XL Stamper cos the patterns on these plates are bigger than the ones on Konad plates. Right now my nails might even be too short for some of the patterns on this plate.

I'll promise to try and use this stamping plate at least once before Christmas :)


No comments:

Post a Comment