Friday, November 6, 2009

Max Factor loppuvuoden 2009 uutuudet

Jatketaanpas tätä helposti täältä koti-Suomesta saatavilla olevien kosmetiikka uutuuksien esittelyä. Tällä kertaa vuorossa Max Factor.

Max Factor esitteli vähän aikaa sitten uuden voidemaisen Max Factor Masterpiece Colour Precision Eyeshadow -luomivärinsä. Näitä löytyy tällä hetkellä neljä sävyä: Pearl Beige, Golden Green, Coffee ja Icicle Rose. Pullo muistuttaa mielestäni hauskasti huulikiiltoa aplikaattoreineen. Voidemainen luomiväri muuttuu kuivuessaan puuterimaiseksi. Suositushinta on 11,60 euroa.

Testasin yhtä sävyä kädelle ja se tosiaan kuivahti nätisti, eikä jäänyt ollenkaan nihkeäksi. Pysyvyyskin vaikutti käden päällä ihan kivalta. Tämä sopii varmasti myös luomivärin pohjustukseen. Ajattelinkin hakea tämänkin uutuuden testattavaksi.

Sävy: Golden Green


Max Factor on lanseerannut myös uuden Second Skin Foundation meikkivoiteen. Esitteen mukaan tämä meikkivoide on hajusteeton, dermatologisesti testattu, hypoallergeeninen ja öljytön. Tuotteella on korkea vesipitoisuus jonka takia onkin äärimmäisen tärkeää muistaa ravistaa pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Suositushinta meikkivoiteelle on 19,70 euroa.


Kädelle testattuna tuote tuntui tosiaan kosteuttavalta ja se loi tasaisen pinnan. Vaikka käteni päällinen olikin hiukan kuiva, niin meikkivoide ei korostanut kuivuutta ja kertynyt kasoiksi kuivempiin kohtiin. Tulen testaamaan meikkivoidetta myös ihan kasvoille ja teen siitä sitten tarkemman postauksen kuvineen lähiaikoina.

Second Skin Foundation meikkivoidetta löytyy kuusi sävyäKaupoista löytyy nyt myös juhlakauden silmämeikkiin keskittynyt kokoelma All Eyes On You. Tästä minulla ei valitettavasti ole vielä kuvaa tai edes sisältöä tarkemmin tiedossa. Pitää käydä vakoilemassa kaupassa mitä tämä kokoelma pitää sisällään.


***This post is again only in Finnish since it is about new products for this Holiday season here in Finland. I will do more detailed posts in both Finnish and English as I get these products and test them out***

Kuvat/photos: Max Factor/
Nordic Cosmetics Ltd

Wednesday, November 4, 2009

L'oréal Resist & Shine Titanium - 732 Black Violet

Uusista Lorkun lakoista ostin ensimmäisenä kokeiluun sävyn 732 Black Violet. Tämä on todella tumma, syvän violetti sävy. Jossain valossa väri näyttää ainoastaan intensiivisen mustalta, mutta hiukankin paremmassa valaistuksessa violetti sävy erottuu selvästi. Lakka sisältää myös hienojakoista shimmeriä, joka ei kuitenkaan pahemmin kynnellä tavallisessa valaistuksessa erotu. Tämä on erittäin kaunis lakka ja olenkin jo tänään saanut kehut siitä kuinka upeilta kynteni näyttävät ;)

Black Violet on koostumukseltaan paksuhkoa, mutta levittyy ihan hyvin. Tätä on turha koittaa levittää ohuesti vaan lakkaa tulee väkisin melko paksu kerros. Tämä ei kuitenkaan tällä kertaa haittaa koska lakka on erittäin hyvä pigmenttinen ja yksi kerros riittää peittämään. Paksusta kerroksesta huolimatta tämä kuivui tosi nopeasti pikakuivattajan avulla.

Itse olen jopa hiukan yllättynyt lakan laadusta ja siitä miten näyttävää jälkeä sai aikaan jo yhdellä kerroksella. Taidan ostaa samasta kokoelmasta ainakin vielä sinisen ja turkoosin lakan. Nämähän olivat tosiaan myynnissä ainoastaan rajoitetun ajan, joten kannattaa hakea omansa ajoissa.

Kuvassa: OPI NNS x1, Black Violet x1 ja Poshen pikakuivattaja. Kuvat otettu kirkkaassa keinovalossa.

I bought my first polish from the new L'oréal Resist & Shine Titanium Blackgloss collection, shade 732 Black Violet. This is a very dark violet and in some lights it just looks black. In a little bit brighter light you can see the violet shade clearly though. Polish also has fine shimmer in it but you can't really see it on the nails under a normal light. This is a very beautiful polish and I have already today gotten compliments on how pretty my nails look ;)

Black Violet is quite thick in the bottle but not impossible to apply. You shouldn't even try to apply two coats of this cos it's just too thick on the first coat. In this case thickness doesn't really matter though cos this polish is so highly pigmented that you'll have an opaque result with just one coat. Regardless of a thick layer of polish it dried very fast with Poshe.

I'm actually a bit surprised on the quality of this polish. Just one coat and a very intense and opaque result. I think I'm gonna at least get the blue and turquoise shades from this collection too. These are on stores for limited time only so go get yours while you can.

In this mani I used: OPI NNS x1, Black Violet x1 and Poshe on top. Pics taken under a very bright artificial light.

Monday, November 2, 2009

L'Oréal Paris uutuuksia!

L'Oréal tuo kauppoihin ihania uutuuksia vielä loppuvuodesta 2009. Luomivärit, vartalopuuterit ja kynsilakat säihkyvät upean juhlavissa sävyissä.

Silver and Gold joulun 2009 kokoelmassa on upean näyttävät sävyt, jotka ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Hopean- ja kullansävyiset luomiväripaletit sekä Face & Body Powderit luovat sinulle näyttävän juhlalookin. Itse aion ostaa tuosta lookista ainakin kullansävyisen luomiväri trion. L'Oréalin luomivärit ovat markettimeikkien parhaimmistoa. Samettiset ja pigmenttiset sävyt ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia.
L'Oréal Face & Body Powder 101 Silver


L'Oréalin Color Appeal TrioPro luomivärien herkulliset sävyt on taas valintaa helpottaakseen suunnattu erikseen vihreille, sinisille tai ruskeille silmille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettet voisi ostaa itsellesi mitä tahansa haluamaasi sävyä ;) Kuusi upeaa kolmen sävyn nappia ilmestyy kauppoihin myös tämän vuoden puolella. Sävyvalikoimasta löytyy mm. suklaanruskeaa, kultaa, luumua ja mustanharmaata. Itse en ole näitä vielä kotikaupungistani bongannut ja odotankin innolla, että pääsen näitä tarkemmin tutkailemaan.

L'Oréalin Color Appeal TrioPro sävy 411 Stay Blue


Resist & Shine Titanium Blackgloss kynsilakat ovat myös tämän syksyn uutuus ja nekin ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Kuusi mustanpuhuvaa lakkasävyä näyttävät ainakin minun silmiini erittäin houkuttelevilta ja tykkään myös pullon uudesta muotoilusta.


Joulunalusaika on aina upeaa uutuuksien ihastelua kosmisfriikeille ja sitä se on tälläkin kertaa. Jo pelkästään L'Oréalin uutuudet saavat veden kielelle ja sormet syyhyämään ;D Tulen tekemään yksityiskohtaisempia postauksia näistä uutuuksista, kunhan osaan ensin päättää mitä ostan testattavaksi ;)


*** Edit***
Kynsilakkojen sävyt ovat:


731 Black Marine

732 Black Violet

733 Black Purple

734 Black Ruby

735 Black Brown

736 Black Turquoise


Jokos te olette itse hankkineet jotain näistä uutuuksista?


***This post is only in Finnish since it is about new L'oréal products for this Holiday season here in Finland. I will do more detailed posts in both Finnish and English as I buy these products and test them out***

Kuvat/photos: L'Oréal Finland Oy